Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Anahi Medju 36 lidera Amerike.

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Anahi Medju 36 lidera Amerike. taj Ned Feb 06 2011, 18:09

5/02

Meksiko je pun talenata.Svaki od izabranih lidera su primer uspeha,stava i istrajnosti.Oni pripadaju svetu biznisa,politike,zabave ili sporta,o ovim osobama će se pričati puno ovih godina.

Uz čvrstu i trajnu karijeru ili visokom sedištu u nekoj firmi,ovi lideri imaju sve što j potrebno da budu u centru pažnje.

Časopis Sexenio je uzeo 36 osoba koji će biti velike zvezde ove godine.

Anahi - Nezavisnost da se osećaš dobro sa Anahi.Posle raspada RBD-a,pevačica je postala jedna od standarda pop muzike novog milenijuma.Posle velikog uspeha na evropskim stadionima,njena turneja ,,Mi Delirio World Tour,, u 2011. biće za zemlje Latinske Amerike,gde je voljena i obožavana od bezbroj fanova.Zbog toga,deluxe izdanje njenog poslednjeg albuma je jedan od onih koji se nalaze na 1. mestu najprestižnijih lista španske muzike.Ali nije sve u muzici.Pored njene umetničke karijere,Anahi će početkom ove godine prikazati fondaciju,da pomogne ljudima koiji pate od poremećaja u ishrani.Ovo novo udruženje pridružuje se njenim drugim fundacijama kao ,,Salvame,, osnovana za vreme njenog perioda u grupi RBD,da pomogne deci bez roditelja.Dakle,sa više od 1,4 miliona sledbenika na Twitteru,Anahi kosristi svoju popularnost da se pobuni protiv ravnodušnosti i šalje poruku podrške i društvene odgovornosti u svetu.

Izvor:Anahi Rocks Serbia


_________________
Pogledaj profil korisnika

2 Re: Anahi Medju 36 lidera Amerike. taj Ned Feb 06 2011, 19:59

Anahi ♥ Stv je zasluzila!

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu